Mummo villiintyi beatboxaamaan – huikea esitys kadulla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brysselin keskustassa koiraansa ulkoiluttanut nainen haltioitui kadulla esiintyvän beatboxaajan musiikista. Nainen hivuttautui hiljalleen esiintyjän viereen ja sitten rytmi vei hänet mukanaan. Vanhus alkoi tanssia rytmin tahdissa ja pian yleisöä alkoi kerääntyä hänen ympärilleen.

Vauhdikkaasti tanssahteleva mummo varasti show’n katutaiteilijalta, mutta se ei näyttänyt miestä haittaavan. Nainen jorasi beatboxaajan edessä kuin viimeistä päivää. Huvittavaa esityksessä on erityisesti se, että vanhuksen koira oli koko esityksen ajan naisen vieressä talutushihnassa.

Koira oli ilmeisesti tottunut emäntänsä tempauksiin, sillä se ei näyttänyt olevan hämillään ympärillä tapahtuvasta hälinästä. Tanssitaitoinen mummo esitti huvittavia tanssiliikkeitä ja hän näytti nauttivan esiintymisestä sydämensä kyllyydestä. Esityksen päätyttyä vanhus ja beatboxaaja saivat raikuvat aplodit.