Sepät valmistivat tosielämän Predator-aseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Predator-elokuvassa avaruudesta saapunut metsästäjä otti mittaa Arnold Schwarzeneggeristä ja hänen johtamastaan erikoisjoukosta Etelä-Amerikan viidakossa. Arnold ei ole tietenkään helppo saalis, joten Predator tarvitsi tehtävään liudan tuhovoimaisia aseita.

Avaruusolennon arsenaaliin kuuluivat otuksen ranteista esiin pomppaavat miekkamaiset terät. Youtuben Awe Me -kanavan tuoreella videolla Baltimore Knife & Sword -yrityksen seppäveljekset Matt ja Kerry Stagmer ovat ottaneet tehtäväkseen rakentaa toimivat tosielämän Predator-ranneterät.

Youtube-videon aikana päästään seuraamaan terien valmistusprosessia. Lopputuloksena oleva ase toimii aivan samalla tavalla kuin itse elokuvissa. Videon päätteeksi miehet tietenkin testaavat terien tehoa erilaisiin kohteisiin, kuten vesimeloniin ja veripusseihin.