Steve Jobs -elokuvan traileri julkaistiin viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sony Picturesin uutisoitiin suunnittelevan viime vuonna uutta Steve Jobsin elämästä kertovaa elokuvaa. Apple-johtajan tarinan ohjaajana piti toimia David Fincher, ja päärooliin suunniteltiin Christian Balea. Projekti kuitenkin kaatui lukuisten vastoinkäymisten myötä.

Nyt Steve Jobs -elokuva on kuitenkin toteutumassa hyvää vauhtia. Tulevan elokuvan pääroolissa nähdään Michael Fassbender, ja sen ohjaa muun muassa 127 tuntia -elokuvasta vastannut brittiläinen Danny Boyle. Lokakuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa nähdään myös Seth Rogen ja Kate Winslet, ja sen ensimmäinen traileri on nyt julkaistu internetissä.

Steve Jobsin elämästä on jo nähty yksi elokuva, vuonna 2013 ilmestynyt Jobs. Kyseisessä versiossa Applen edesmennyttä toimitusjohtajaa esitti Ashton Kutcher. Elokuva sai kehnon vastaanoton niin arvostelijoilta kuin yleisöltäkin.