UFO saapui seuraamaan golf-turnausta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avaruusolennot ovat ilmeisesti kiinnostuneita ihmiskunnan pelaamista golf-kisoista. Tunnistamattoman lentävän esineen väitetään nimittäin ilmaantuneen taivaalle Floridan Ponte Vedra Beachilla järjestettyjen PGA-turnausten aikana.

Kisoja televisiosta seurannut katsoja havaitsi turnauksen aikana oudon esineen kentän yläpuolella. Vaikka kohteen voisi epäillä olevan lintu tai ilmalaiva, uskoo havainnon tehnyt, nimettömänä pysyttelevä katsoja, että kyse on jostain aivan muusta. Väitettyä ufoa esitellään Youtubessa julkaistulla videolla.

Ufo-havaintoihin erikoistuneen MUFON-järjestön valokuva- ja video-analyytikko Marc Dantonio kuitenkin suhtautuu tapaukseen skeptisesti. Mies kertoo Huffington Post -lehdelle kohteen muuttuvan muodon viittaavan siihen, että kyseessä olisi yksinkertaisesti taivaalla liitävä lintu.

Olipa kyse sitten linnusta tai vieraan planeetan asukkaista, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun tunnistamattomia lentäviä esineitä on havaittu golf-pelien aikana. WND-uutissivuston mukaan esimerkiksi vuonna 2008 kolme pelaajaa väitti nähneensä ufon Kalifornian San Clementessa sijaitsevan golf-kentän yläpuolella.