50 delfiiniä ympäröi purjeveneen – henkeäsalpaavan kaunista

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Diegon edustalla purjehtinut Kurt Roll sai seurakseen lauman delfiinejä. Ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun mies todisti taianomaisen näyn, sillä hän oli saanut usein purjehdusreissuillaan seuraa delfiineistä.

Mies oli varautunut vedessä temmeltävien nisäkkäiden kohtaamiseen ja hän oli ottanut mukaansa UAV-helikopterin. Roll lähetti lennokkinsa ilmaan ja sen avulla hän sai kuvattua henkeäsalpaavan kaunista videokuvaa.

Lauma delfiinejä nimittäin uiskenteli iloisesti purjeveneen edellä johdattaen veneilijää aavalle merelle. Videonsa kuvauksessa Roll kertoi, että hän oli laskevinaan, että hänen seuranaan oli jopa 50 delfiiniä. Laumanjäsenet uiskentelivat synkronoidusti vedessä ja hyppivät iloisesti veneen vieressä. Tällaisen näyn todistaminen olisi varmasti monelle ikimuistoinen kokemus.