Aviomies ei äänestänyt vaaleissa – vaimo ajoi autolla yli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaiset vaalit ja äänestäminen ovat kansan tapa saada vaikuttaa ja toteuttaa demokratiaa tärkeissä valinnoissa. Monia erimielisyyksiä ja riitoja saattaa puhjeta saman perheen sisälle, jos joku päättää äänestää eri henkilöä tai puoluetta kuin toiset tai olla äänestämättä kokonaan.

Eräs perheenäiti otti äänestämisen todella vakavasti. Kun Holly Nicole Solomon sai kuulla, että hänen miehensä ei ollutkaan äänestänyt Amerikan presidentinvaaleissa hän raivostui suunnattomasti. Solomon suuttui niin paljon, että jahtasi miestään autolla parkkipaikalla ja saatuaan aviomiehensä kiinni, ajoi hänen ylitseen.

Mies selvisi yliajosta hengissä, mutta mursi lantionsa. Vaimo sai yliajosta Metro-lehden mukaan vankeutta kolme ja puoli vuotta, jonka hän on pian saanut suoritettua. Solomon oli kommentoinut yliajoa sillä, että uskoi huonon onnen kohtaavan heidän perhettään sen vuoksi, että Obama valittiin uudelleen presidentiksi.