Gumball 3000 Extra: Missä on David Hasselhoff? Ei saapunutkaan Tukholmaan

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Tukholmasta käynnistyi maailman huikein autokilpailu Gumball 3000, joka kulkee tänä vuonna Oslon, Kööpenhaminan ja Amsterdamin kautta Las Vegasiin saakka. Kilpailun vakiokasvo David Hasselhoff ei kuitenkaan ilmestynyt ennakko-odotuksista huolimatta eiliseen lähtöön, eikä kukaan tuntunut tietävän missä mies oli.

Splash
Splash

Stara oli eilen paikalla Tukholmassa, jossa kymmenet autokunnat sekä kymmenettuhannet katsojat odottivat innokkaasti näkevänsä Ritari Ässän paikalla. He saivat kuitenkin pettyä, kun Hasselhoffista ei saatu minkäänlaista havaintoa, eivätkä edes miehen sosiaaliset mediat viitanneet hänen olevan Ruotsissa.

Selittämätön katoamistemppu ei ole vakavasta alkoholiongelmasta kärsineen Hasselhoffin kohdalla suinkaan ensimmäinen, sillä taannoin hän myöhästyi laivasta, joka kuljetti Gumball 3000 -autot Suomeen. Hasselhoffin oli määrä ajaa Gumball 3000 -kilpailu KITT-autollaan, joka oli tarkoitus huutokaupata tapahtuman jälkeen.

Tänään Gumball 3000 -kilpailu jatkuu Oslosta kohti Kööpenhaminaa.