Hämähäkkimies tilattiin pojan synttäreille – tempulla karu loppu

Viihdeuutiset · Annika Kela

Argentinalainen nuorukainen ihaili suuresti hämähäkkimiestä, joten hänen vanhempansa olivat päättäneet järjestää supersankarimaisen yllätyksen vuosia täyttävälle pojalleen. Syntymäpäiväjuhlille oli nimittäin palkattu esiintymään itse hämähäkkimies.

Supersankariksi pukeutunut temppuilija osoittautui amatööriksi, sillä hänen suorittamansa stuntit näyttivät huolestuttavan epävarmoilta. Lopulta hämähäkkimies onnistui tyrmäämään itsensä tajuttomaksi lapsien silmien edessä.

Voltin hypännyt hämähäkkimies nimittäin liukastui ja löi päänsä kivilattiaan. Temppu oli mennyt karmaisevalla tavalla pieleen ja lopulta vanhemmat riensivät esiintyjän avuksi. Kohtaaminen supersankarin kanssa ei ollut sujunut suunnitelmien mukaisesti.

Hämähäkkimiehen esiintymiselle oli tullut ikävä ja kivulias päätös. Onneksi esiintyjä toipui loukkaantumisestaan ja juhlat jatkuivat. Tapauksen johdosta vanhemmat ovat varmasti synttärisankarille selityksen velkaa.