Hurja näky lähiössä – karhut tappelivat roska-astiasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Montvillen kaupungissa New Jerseyssä naapuruston asukkaat hieraisivat silmiään nähdessään kadulla kaksi karhua. Yksi asukkaista kuvasi videolle karhujen puuhat ja pian eläinten kanssakäyminen muuttui rähinäksi.

Karhut olivat onnistuneet kaatamaan roska-astian ja tonkivat sitä yhdessä. Sitten astian sisältä paljastui jotain, mikä kiinnosti molempia karhuja. Niinpä karhut alkoivat uhitella toisilleen, jotta saisivat roska-astian itselleen.

Kun asia ei uhittelulla ratkennut alkoivat karhut tapella keskenään. Onneksi rajummilta välienselvittelyltä vältyttiin ja lopulta karhut jatkoivat rauhallisesti toimiaan. Naapuruston asukkaat sen sijaan pysyttelivät visusti sisätiloissa, kunnes karhut olivat jatkaneet matkaansa.