Lemmikki telkesi taaperon kaappiin – äiti kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat osaavat olla todella ovelia, mikä on nähty moneen otteeseen kissan omistajien kuvaamilla videoilla. Ne tekevät välillä julmanoloisia temppuja toisille kissoille, muille perheen lemmikeille ja jopa omille omistajilleen. Nyt eräs perheenäiti on saanut taltioitua videolla, miten heidän kissansa telkesi taaperon komeroon.

Perheen musta kissa seurasi vierestä, miten taapero kapusi kaapin sisälle. Kun lapsi oli ryöminyt kokonaan kaapin sisälle, kissa näytti huomaavan hetkensä koittaneen. Se ei epäröinyt hetkeäkään vaan päätti sulkea välittömästi kaapin oven lapsen ollessa siellä sisällä.

Kissa hyppää avoinna olevan oven päälle ja ponkaisee sen päältä niin kovaa vauhtia, että ovi menee voimalla kiinni lapsen jäädessä kaapin sisälle. Äiti avaa kaapin oven, jolloin lapsi peruuttaa sieltä heti pois.