Maila lensi baseball-ottelussa katsomoon – uskomaton koppi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilutapahtumissa yleisön joukkoon lentää pelikentältä välillä erilaisia välineitä, palloja ja mailoja. St. Paul Saints -pesäpallo-ottelua katsomassa ollut mies joutui suoraan tulilinjalle mailan lentäessä yleisöön, mutta hoiti homman kotiin melko mallikkaasti.

Pesäpallo-ottelussa lyöntivuorossa ollut pelaaja löi palloa niin, että maila lipesi miehen otteesta pois. Maila lähti korkeassa kaaressa suoraan kohti yleisöä, jossa eräs katsomossa ollut mies sai sen kiinni. Kun kamerat paikansivat miehen, selostajat yllättyivät täysin.

Katsomossa ollut mies oli saanut mailasta kopin yhdellä kädellään. Hän oli noussut seisomaan, ottanut mailan toisella kädellään kiinni ja saanut pidettyä toisessa kädessä olevan oluen läikyttämättä sitä. Miehen seuralainen näytti olevan erittäin ylpeä miehestään ja antoi hänelle ison suudelman kopin päätteeksi.