Pyöräilijä ei pysähtynyt liikennevaloihin – Siperia opetti välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään motoristin kypäräkameraan on taltioitunut kauhistuttava tilanne, kun liikenteessä hurjastellut pyöräilijä törmäsi risteyksessä linja-autoon. Videota katsellessa voi todeta kolarin olleen vain ajan kysymys, sillä pyöräilijä ei näyttänyt välittävän liikennesäännöistä tai liikennevaloista.

Autotiellä hurjastellut pyöräilijä ei nimittäin pysähtynyt punaisiin valoihin toisin kuin muut liikenteessä olleet. Hän kaahasi risteykseen ja huomasi liian myöhään, että hänen eteensä ajoi linja-auto.

Reagointiin aikaa oli vähän ja vaikka pyöräilijä selvästi jarrutti, törmäsi hän lopulta päin bussia. Oli onni onnettomuudessa, että pyöräilijälle ei käynyt pahemmin pienestä tällistä huolimatta. Kolari oli hyvä muistutus pyöräilijälle, että liikennevalot ja kyltit eivät ole risteyksissä huvin vuoksi, vaan niitä on syytä noudattaa.