Ranskanbulldoggi ristikuulustelussa – syyttömyydestä ei epäilystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat tekevät monesti tuhmuuksia omistajansa katseen välttäessä. Tyynyistä revitään täytteet, ja myös sanomalehdet ja vessapaperirullat löytyvätkin usein lattialta pienenä silppuna. Monien koirien herkkua ovat myös erilaiset kenkäparit ja nyt eräs ranskanbulldoggi järsi kynän.

Niko-nimisen ranskanbulldoggin omistaja kuvasi videolle, kun hän kysyi koiransa osallisuutta järsittyyn kynään. Niko oli tulossa vaivihkaa talon sisälle pienestä koiranluukusta, ja kun se oli työntänyt päänsä ja etutassunsa sisälle, omistaja aloitti välittömästi ristikuulustelut.

Omistaja kysyi Nikolta, onko hän järsinyt naisen kynän. Niko katsoi poispäin, jähmettyi ja alkoi vähitellen pakittamaan takaperin luukusta takaisin sinne mistä oli tullutkin. Koira menee nopeasti ulos eikä syyllisyydestä ole epäilystäkään.