Siperianhusky istahti lähteen päälle – Siperia todella opetti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat todella uteliaita ja monet lemmikinomistajat saavatkin todistaa rakkaiden karvakuonojensa kommelluksia moneen otteeseen. Koirat ja kissat voivat jäädä esimerkiksi jumiin jonnekin tai työntää päänsä sellaiseen paikkaan, jonne se ei missään nimessä kuulu.

Eräs koiranomistaja sai kävelylenkillään tallennettua hauskan tilanteen videolle. Kadulla oli iso kivilajitelma, joka oli eräänlainen suihkulähde. Kiveä ympäröivistä aukoista suihkusi välillä vettä ja omistajan siperianhusky kiinnostui alueesta heti.

Koira menee videolla kurkkimaan vedentulolähteitä ja istahtaa epähuomiossa yhden päälle. Omistaja kuvaa tilannetta videolle ja varmasti arvaakin, että kohta aukosta tulee vettä, joka yllättää koiran täysin. Lähteestä alkoi suihkuamaan vettä ja koira pomppasi pelästyksissään nopeasti pystyyn ja ihmetteli, mitä oikein tapahtui.