Tarjoilijaa kourineelle opetus – iskettiin kanveesiin kavereiden edessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisessä ravintolassa työskennellyt tarjoilija antoi epäasiallisesti käyttäytyneelle miesasiakkaalle mojovan opetuksen. Tarjoilija nimittäin tyrmäsi häntä kourineen miehen tämän kavereiden silmien edessä.

Tilanne oli saanut alkunsa siitä, että mies oli kourinut häntä palvelutta tarjoilijaa. Nainen läimäisi miestä kovakantisilla ruokalistoilla kasvoihin. Yllättäen mies ei ottanut siitä opikseen vaan lähestyi naista uudelleen.

Tarjoilija sai miehen uhkaavasta ja epäkunnoittavasta käytöksestä tarpeekseen ja lopulta läimäisi miestä niin kovaa kasvoihin, että hän kaatui maahan ja vaikutti olevan pyörällä päästään. Miehen kaverit riensivät auttamaan häntä ja paikalle saapui myös toinen tarjoilija.

Toivottavasti mies muistaa seuraavalla kerralla, miten tarjoilijoita kohtaan käyttäydytään. Voisi luulla, että käytöksellään mies hankki itselleen porttikiellon ravintolaan. Suomessa valvontakameran videolla nähty tarjoilija olisi todennäköisesti saanut pahoinpitelysyytteen.