Apocalyptican rumpali keikalta ambulanssilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista yhtyeistä melko harva on päässyt tekemään suurta määrää kansainvälisiä keikkoja ja vielä harvempi kiertueita. Muutamat yhtyeet kuitenkin kiertävät aktiivisesti maailmaa, ja silloin yhtyeelle ei toivoisi minkäänlaisia vastoinkäymisiä. Nyt niin on kuitenkin käynyt.

Apocalyptica-yhtyeen rumpali Mikko Sirén on nimittäin joutunut toistaiseksi jäämään sivuun yhtyeen massiviiselta Pohjois-Amerikan kiertueelta. Sirén sai vaikean selkäkrampin yhtyeen esiintyessä maineikkaalla Rocklahoma-festivaalilla Oklahomassa viime perjantaina ja hänet kiidätettiin suoraan lavalta ambulanssilla sairaalaan.

Yhtye ei kuitenkaan ole peruuttanut keikkojaan, vaan on tarjoillut faneilleen harvinaista herkkua soittamalla runsaasti Metallica-covereita yhtyeen alkuaikojen hengessä sekä uuden vasta julkaistun Shadowmaker-albumin helmiä yhtyeen uuden laulajan, Franky Perezin kanssa. Lisäksi yhtyeen lämmittelybändin Art of Dyingin rumpali on noussut rumpupallille toimittamaan Sirénin tonttia. Sirén on sivussa vielä ainakin kuluvan viikon keikat.

Apocalyptican loppuunmyyty 2,5 kuukauden Pohjois-Amerikan-kiertue jatkuu Cold Blood -radiohitin siivittämänä kesäkuun puoliväliin saakka jonka jälkeen yhtye esiintyy myös kotimaassa Provinssissa, Ilosaarirockissa, Qstockissa ja Pyhä Unplugged -festivaaleilla.