Chris Brownilta vaaditaan elatusapua 15 000 dollaria kuukaudessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Chris Brown on ajantunut katkeraan huoltajuuskiistaan lapsensa äidin kanssa. Nainen nimittäin yllätti räppärin uudella vaatimuksella, jonka mukaan hän halusi lisää elatusapua. Brown ja lapsen äiti Nia Guzman olivat sopineet, että mies maksaisi 2.500 dollaria kuussa Royalty-tyttären elättämisestä.

Guzman on hiljattain muuttanut mielensä ja hän vaatii mieheltä 15.000 dollaria kuukausittaista elatusapua. Chris Brown on raivostunut naisen vaatimuksista ja hän on päättänyt ryhtyä taistelemaan asiasta oikeudessa. Daily Mail -lehden mukaan lähipiiri on ollut sitä mieltä, että Guzmanin tarjoukseen olisi kannattanut suostua, sillä yhdysvaltalainen oikeusjärjestelmä on suosiollinen lapsen äidille.

Etenkin, kun räppärillä on takanaan useita väkivaltaiseen käytökseen liittyviä tuomioita, voi oikeus määrätä räppärimiljonäärin maksamaan Guzmanille huomattavasti suurempaa tukea kuin 15.000 dollaria kuussa. Lapsen kannalta on toivottavaa, ettei huoltajuuskiista kärjisty katkeraksi taistoksi niin kuin niillä on yleensä tapana.