Hervoton näky moottoritiellä – koira matkusti motoristin selässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moottoripyöräilyä rakastava koiraomistaja oli päättänyt ottaa hännänheiluttajansa mukaan ajelulle. Jotta koira pysyisi turvallisesti kyydissä omistajansa hurjastellessa, oli karvakuonoa varten hankittu erityistarkoitukseen soveltuva selkäreppu.

Kyydin huumasta nauttiva koira istuskeli rennosti omistajansa selkään nojaten ja matka vaikutti sujuvan ongelmitta. On sanomattakin selvää, että vain harvoin moottoritiellä törmää motoristeihin, jotka ovat yhtä omistautuneita lemmikkinsä kyyditsemiselle.

Näky saa ohikulkijat varmasti hieraisemaan silmiään. Hauskalla, mutta varmastikin turvallisella selkärepulla motoristi oli mahdollistanut sen, että hänen paras ystävänsä pääsi mukaan sinne, minne hän ikinä päättäisikin huristella.