Koira sai viimein häntänsä kiinni – poika joutui pulaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat pitävät leikeistä, joissa ne pääsevät jahtaamaan jotakin. Välillä jahtaamisvietti on niin herkkä, että oma talutushihnakin on tarpeeksi kiinnostava koiran omistajan laittaessa koiran kiertämään vaikkapa jotain huonekalua niin, että hihna menee koiraa jatkuvasti pakoon.

Osa koirista jahtaa jopa omaa häntäänsä, mutta sitä ne harvemmin saavat kiinni. YouTube-videolla nähdään kultainennoutaja, joka on päättänyt jahdata omaa häntäänsä kiertämällä perheen pientä poikaa. Kaikkien yllätykseksi koira on kuitenkin tällä kertaa saanut hännästään kiinni.

Koira pitää hampaillaan hännänpäästään kiinni eikä näytä haluavan päästää siitä irti nyt, kun se on kerrankin saatu napattua suuhun. Poika on jäänyt koiran tekemän kehän keskelle ja on loukussa koiran pitäessään hännästä kiinni.