Tyttöystävä oli myöhästyä lennolta – mies soitti pommiuhan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskalaisen miehen tyttöystävä oli myöhästyä lennoltaan ruuhkaisen liikenteen vuoksi, mikä ajoi miehen tekemään huonon päätöksen. Mies soitti lentokentälle ja ilmoitti, että siellä on pommi. Lentoja viivästytettiin ja lentokenttä tyhjennettiin etsintöjen tieltä pois.

Työntekijät huomasivat kuitenkin melko nopeasti, että hälytys oli väärä. Lentokentälle tullut puhelu paikannettiin 20 kilometrin päähän Bordeaux-Mérignac -lentokentältä ja väärän hälytyksen tehnyt mies jäi kiinni. Mies myönsi tehneensä väärän hälytyksen lentokentälle viivästyttääkseen lentoja sen verran, että hänen tyttöystävänsä ehtisi omalle lennolleen.

Teko oli melko romanttinen, mutta sillä oli kovat seuraukset. Metro-lehden mukaan mies sai 30.000 euroa sakkoja, minkä lisäksi hänet tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistuksella.