Muskeliauto hajosi kappaleiksi keskellä katua – näky tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autojen kojelautakamerat tallentavat toisinaan liikenteessä tapahtuneita vaarallisia ja uskomattomia hetkiä. Nyt Youtubeen on päätynyt video tilanteessa, jossa muskeliauto hajoaa kirjaimellisesti kappaleiksi keskellä liikennettä.

Videolla mitä ilmeisimmin raskaasti tuunattu Dodge Dart -auto lähtee kiitämään tiellä takana kulkevan auton kojelautakameran kuvatessa tilannetta. Kesken kiihydytyksen auton takaosa alkaa pomppimaan hallitsemattomasti, ja pian sen takarenkaat irtoavat kokonaan.

Kuskin yritys leveillä liikenteessä muskeliautollaan osui siis pahimman kerran hänen omaan nilkkaansa. Videosta kertoi ensimmäisenä Jokamies-verkkomedia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.