Puhelin putosi mereen – kuvasi koko ajan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vedenpitävien kuorten avulla iPhonen näppäilemistä ei tarvitse lopettaa edes uimareissujen aikana. Tuore video paljastaa, kuinka hyvin älypuhelinten vesitiiviit kuoret parhaimmillaan suojelevatkaan puhelinta meren syvyyksissä.

Youtube-käytäjä Gregory Papadinin veli otti vedenpitävällä kuorella suojatun iPhonen mukaan uimareissulleen. Hän yritti heittää puhelinta Gregorylle, mutta laite putosikin meren pohjaan. Puhelin säilytti toimintatehonsa myös syvyyksissä, ja jatkoi kuvaamista pohjasta käsin.

Gregory Papadinin mukaan syvyyksien paine oli liikaa hänelle ja veljelleen, mutta onneksi apu löytyi läheltä. Veljesten veneen vuorannut mies onnistui pelastamaan iPhonen käyttämällä hyödykseen erityistä sukeltamiseen tarkoitettua hengitystekniikkaa. Videon lopuksi mies noutaa puhelimen takaisin pinnalle, laitteen kuvatessa tilannetta koko ajan.