Äiti julkaisi pojastaan ilmoituksen homojen deittipalstalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien äitien tavoin myös intialainen Padma Iyer oli kiinnostunut poikansa tulevaisuudesta ja hän toivoi näkevänsä päivän, jolloin poika menisi naimisiin. Koska Padman pojalla ei ollut poikaystävää, saatikaan sulhasta, päätti hän ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Nainen laati pojastaan ilmoituksen homoseksuaaleille suunnatulle deittipalstalle. Ilmoituksessa Padma kertoi, että hän etsii 36-vuotiaalle pojalleen sopivaa sulhasta. Unelmasulhanen olisi 25-40 vuotias, työssäkäyvä mies, joka olisi myös eläinrakas vegetaristi.

Kävi ilmi, että äidin tekemä ilmoitus otettiin lämmöllä vastaan, sillä Padman pojalle Harishille alkoi sadella treffikutsuja. Daily Mail -lehden mukaan äiti ja poika laskeskelivat, että Harish sai satoja treffikutsuja ja kymmeniä kosintoja. Sulhasehdokkaita löytyi eripuolilta maailmaa, kuten Ruotsista, Venäjältä ja Briteistä.

Äitinsä ansiosta Harish huomasi olevansa tavoiteltu poikamies. Padman tekoa on ylistetty ympäri maailmaa, sillä Intiassa homoseksuaalisuus on kiistelty ja vaiettu aihe. Ilmoituksellaan Padma osoitti, että loppujen lopuksi hän oli kuin kuka tahansa äiti, joka oli kiinnostunut vain siitä, että poika olisi onnellinen ja löytäisi elämänkumppanin.