Auto ja alligaattori ottivat yhteen – kallis virhe autoilijalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain Louisianassa mies kohtasi alligaattorin päiväajelullaan heinikossa. Sähisevä matelija ilmoitti läsnäolostaan jo kaukaa ja mies päätti kuvata kohtaamisen videolle. Miehen ajoreitillä loikoileva alligaattori ei suostunut väistämään sitä lähestyvää autoa.

Kuski peruutti ja lähestyi sitten uudelleen matelijaa. Selvästä vihjailusta huolimatta alligaattori ei poistunut auton tieltä vaan osoitti, että se ei pelännyt kookasta menopeliä. Daily Mail -lehden mukaan mies päätti lopulta ajaa aivan alligaattorin vierestä.

Se oli virhe, sillä matelija tarttui autosta kiinni alkoi repiä siitä osia irti. Kuskin uhittelu ei ollut tehonnut alligaattoriin ja se repi armoitta palasiksi miehen auton puskurin. Titaanien taistoi päättyi selvällä tavalla, nimittäin alligaattori vei voiton tästä kohtaamisesta. Seuraavalla kerralla louisianalaiskuskin on syytä kiertää alligaattorit kaukaa.