Jenkkipoliisi saksalaispojille: ”Jos ajatte ylinopeutta teidät raiskataan!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalaiset nuoret miehet olivat Amerikassa lomalla. He olivat vuokranneet avoauton alleen, jolla he ajoivat saksalaisilta moottoriteiltä opitusti hieman kiihdyttäen moottoritien ohituskaistaa pitkin. Poliisi pysäytti heidät oitis ja pelotteli miehiä vankilalla.

Saksalaiset kuvasivat tilanteen videolle, kun poliisi pysäytti heidät Nevadassa. Poliisi tulee miesten luo tiukka ilme kasvoillaan. Hän kysyy, mistä miehet ovat kotoisin. Kun he vastaavat olevansa Saksasta, poliisi kysyy heti perään, miksi he ajavat hänen maassaan.

Poliisi alkoi heti uhkaamaan heitä vankilalla ja puhutteli miestä alentavasti nimikkeellä ”Germany Boy”. Poliisi kertoi heille, että jos he joutuisivat Amerikassa vankilaan heidän takapuoleensa sattuisi kuukauden. Poliisi ei uhkailusta huolimatta antanut miehille sakkoja vaan uhkasi vielä poistuessaankin miehiä ajamaan sallittujen nopeuksien rajoissa tai heidät raiskattaisiin.