Jessica Alba upea näky bikineissä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Jessica Alba on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän on keskittynyt pääasiassa rauhalliseen perhe-elämään. Viime aikoina hän on kuitenkin jälleen osoittanut merkkejä uudesta paluusta julkisuuden valokeilaan.

jessicaalba27052015

Jessica Alba nähdään poseeraamassa Shape-lehden tuoreessa numerossa. Lehden nimeen sopivasti näyttelijätär esiintyy kansikuvassa esittelemässä näyttävää vartaloaan kesäisissä bikineissä.

34-vuotias Jessica Alba nähdään pian myös jälleen valkokankaalla. Vuonna 2011 valmistuneen The Mechanic -elokuvan tulevassa jatko-osassa nähdään Jessica Alban lisäksi Jason Statham, Tommy Lee Jones ja Michelle Yeoh. Näyttelijätär on paiskinut töitä ahkerasti koko viime vuoden, ja Jessica Alba onkin mukana jopa neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa.