Kauhua Thaimaassa – turistin valjaat pettivät köysiradalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaisturistit olivat lähteneet viettämään seikkailuntäyteistä päivää köysiradalle Thaimaassa. Upean viidakkomaiseman poikki kulkeva kaapelirata tarjosi seikkailijoille hurjan näköiset puitteet, mutta todellisuudessa radan turvallisuus oli kaikkea muuta kuin tarvittavalla tasolla.

Toinen turisteista päätti kuvata vauhdikkaan seikkailun videolle ja hän käynnisti kameransa, kun heidän valjaansa oli kiinnitetty. Sitten oli aika hypätä liukumaan kaapelia pitkin. Metro-lehden mukaan alkujännitys muuttui pian kauhuksi, sillä toisen turistin valjaat pettivät yllättäen kesken liukumisen.

Amerikkalaisturisti jäi roikkumaan köydestä käsillään ja hän yritti epätoivoisesti kietoa vartalonsa valjaiden ympärille. Köysiradalla työskentelevät thaimaalaismiehet riensivät pelastamaan turistin. Video paljastaa, että kauhistuttavaa koettelemusta kesti lähes seitsemän minuutin ajan. Onneksi molemmat turistit saatiin lopulta turvaan. Heidän adrenaliinintäyteinen seikkailu oli tullut nopeammin päätökseen kuin he olisivat arvanneet.