Moottoritiellä tuli vastaan karu yllätys – oli matkalla optikolle?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlantilaisen autoilijan kojelautakameraan on tallentunut huolestuttava näky moottoritiellä. Liikenteessä sattui kauhistuttava läheltä piti -tilanne, sillä moottoritien toisella kaistalla ajeli auto liikennesääntöjen vastaisesti. Ajoneuvo eteni kaistalla väärään suuntaan ja oli törmätä useisiin autoihin.

Netissä julkaistun videon tietojen perusteella auton kuljettaja oli iäkäs mies, joka oli selvästi erehtynyt liittymästä ja ajanut sitä väärään suuntaan. On ymmärrettävää, että tuntemattomassa kaupungissa liikkuminen saattaa aiheuttaa haasteita kokeneellekin kuljettajalle, mutta moottoritiellä nähty tilanne oli jo omaa luokkaansa.

Daily Mail -lehden mukaan vanhuksen onneksi kyseinen päivä oli kansallinen pyhäpäivä ja liikenteessä oli tavallista rauhallisempaa. Mies onnistui täpärästi välttämään kolarit muiden autoilijoiden kanssa. On sanomattakin selvää, että matka lähimmälle kääntöpaikalle oli varmasti kuumottava. Kuski todennäköisesti puri hammasta ja puristi rattia tiukasti koko matkan ajan. Vastoin odotuksia, onnettomuuksilta vältyttiin tällä kertaa.