16-vuotias Sofia halutaan malliksi – muotitalot kilpailevat suosiosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajalegenda Lionel Richien tyttäret Sofia ja Nicole Richie ovat varttuneet Hollywoodissa julkisuuden valokeilassa. Eipä siis ole ihme, että Nicolen lisäksi myös Sofia haluaa uran julkisuuden parissa ja neitokainen on ilmoittanut haaveilevansa mallinurasta.

Vaikuttaisi siltä, että teinitytön unelmat ovat toteutumassa, sillä 16-vuotias Sofia on tehnyt sopimuksen nimekkään mallitoimiston kanssa. Daily Mail -lehden mukaan mallitoimisto Select Model Management tarjosi Sofialle sopimusta ja neitokainen tarttui siihen empimättä. Kyseisen mallitoimiston kuuluisimpia malleja ovat muun muassa Agyness Deyn, Irina Shayk, Jessica Hart ja Pixie Geldof.

Sofian menestystä mallimaailmassa on pidetty lähes itsestäänselvyytenä, sillä persoonallinen ja kuvauksellinen kaunotar on tyrmäävä ilmestys. Sofian seurapiirielämä on varmasti eduksi uralla menestymisen kannalta, sillä Sofialla on paljon ystäviä ja tuttavia muotimaailman vaikuttajien keskuudessa. Jää nähtäväksi, kuinka pian Sofia nappaa itselleen mainoskampanjan Kendall Jennerin silmien edestä.

Had so much fun shooting the cover of @asos and playing in a water park

Kuva, jonka Sofia Richie (@sofiarichie) julkaisi

Sketch

Kuva, jonka Sofia Richie (@sofiarichie) julkaisi

@redun styled by my favorite @chloebartoli

Kuva, jonka Sofia Richie (@sofiarichie) julkaisi