Työtön hurahti kauneusleikkauksiin – tuhlasi 28 000 euron lapsilisät

Terveys · Annika Kela

Työttömyystuilla Briteissä elävä neljän lapsen äiti Andrea Dalzell on myöntänyt hurahtaneensa kauneusleikkauksiin. 48-vuotias perheenäiti on käynyt leikkauksissa vuodesta 2003 lähtien ja lukuisiin ehostusoperaatioihin on hurahtanut jo yli 28.000 euroa.

Dalzell on kertonut, että rahat operaatioihin on peräisin valtion maksamista lapsilisistä ja erilaisista lastenhoitotuista. Metro-lehden haastattelussa Andrea kertoi, että hän on järjestelmällisesti säästänyt muun muassa ruokamenoissa. Hänen lapsensa eivät ole koskaan vaatineet mitään, joten hän on onnistunut säästämään suuren osan lapsilisistä omia leikkauksiaan varten.

Andrea kertoi, että kaikki hänen operaationsa on suoritettu Budapestissä, jossa plastiikkakirurgiset toimenpiteet ovat huomattavasti halvempia kuin Briteissä. Kauneusleikkausmatka Unkariin on kustantanut keskimäärin 5.000 euroa ja sieltä Dalzell on palannut kotiin entistä ehompana.

Naisen paljastukset ovat saaneet kohun aikaan Briteissä, sillä veromaksajat ovat käyneet aiheesta kuumana. Danzell vakuuttaa, että hänen lapsiaan ei ole koskaan haitannut se tosiasia, että hän käyttää heille tarkoitetut tuet kauneusleikkauksiin. Andrea on teoillaan osoittanut olevansa yksi niistä, joka käyttää häikäilemättömästi hyväkseen valtion tukijärjestelmää, eikä hän todennäköisesti joudu siitä vastuuseen.