Shokkiero! Hollywoodin unelmapari asumuseroon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi Hollywoodin kuuluisimmista näyttelijäpareista on ajautunut ylitsepääsemättömiin vaikeuksiin avioliitossaan. Näyttelijä-ohjaaja Ben Affleck ja näyttelijätär Jennifer Garner ovat avioeron partaalla.

National Enquirer -lehden mukaan pari on muuttanut erilleen ja avioeron hakeminen on vain ajan kysymys. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2005 ja heillä on kolme yhteistä lasta. Vaikka pari on näillä näkymin eroamassa sovussa, on Ben asettanut jo muutamia ehtoja eroamiselle.

Affleck nimittäin haluaa avioeron olevan vireillä ennen parin kymmenvuotishääpäivää. Ben haluaa mediahössötyksen olevan ohi ennen kuin hän alkaa markkinoida uutta elokuvaansa Batman v. Superman: Dawn Of Justice. Daily Mail -lehden mukaan eroon ei liity draamaa ja pari aikoo jakaa lastensa huoltajuuden.