Isä teki taaperosta rocktähden – katu-uskottavuus huipussaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-videoiden avulla löytyy päivittäin upeita monilahjakkuuksia ympäri maailmaa. Nyt YouTube-videolla valloittaa pieni kahdeksankuukautinen poika, joka osaa soittaa useita eri soittimia isänsä avustuksella.

Alle vuoden ikäinen Jonah hurmaa omalla yhden miehen bändillään. Hänen isänsä Joe Penna on tehnyt pojastaan videon omalle MysteryGuitarMan-nimiselle YouTube-kanavalleen, jossa veikeä Jonah taitaa soittimen kuin soittimen muodostaen yksin kokonaisen bändin.

Isä on kuvannut Jonahia jokaisen soittimen kanssa mustaa taustaa vasten. Joe on ilmeisesti taustassa mustiin pukeutuneena ja auttaa poikaansa soittamaan eri soittimia heilutellen pojan käsiä. Poika näyttää nauttivan täysin rinnoin videon tekemisestä ja jokaisen soittimen kohdalla hymy yltää lähes korviin saakka.