Turisti yritti silittää villiä oravaa – ei mennyt kuin saduissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Grand Canyonin kansallispuistossa vieraillut turisti havahtui siihen, kun hänen jalkojensa juuressa vipelsi pieni orava. Suloinen ja pörröinen eläin vetosi turistiin ja hän päätti lähestyä sitä. Nähtävyyksiä kuvannut mies käänsi kameransa kohti oravaa ja tarjosi sille kättään.

Orava ei näyttänyt olevan kiinnostunut silittämisestä, vaan se tarkisti heti oliko turistilla tarjota sille jotain syötävää. Kun selvisi, että kämmen oli tyhjä, puraisi orava miestä kädestä. Mies huudahti kivun merkiksi ja jatkoi sitten matkaansa.

Turisti kertoi videollaan muille matkalaisille, että hänellä oli orava lemmikkinä kotonaan. Ilmeisesti mies oli unohtanut, että villinä luonnossa elävällä oravalla ja kesytetyllä lemmikkioravalla on eroa. Kohtaaminen villin oravan kanssa ei mennyt kuin Disneyn Lumikki-sadussa.