Michael Jacksonin Neverland myynnissä 100 miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michale Jacksonin Neverland-tilan huonosta maineesta huolimatta siitä kaavailtiin alkuvuodesta tuki- ja kuntoutuskeskusta hyväksikäytön uhreille. Paikallisen bisnesmiehen tarjous ei mennyt kuitenkaan läpi ja nyt Neverland-tila on laitettu myyntiin kenen tahansa ostettavaksi 100 miljoonan dollarin hintalapulla.

Huvipuistonomaisesta tilasta on poistettu kaikki hurvittelulaitteet, joten päärakennuksen ulkopuolella on huikeat 1.092 hehtaaria maata. Kaupan mukana tulee myös 22 rakennusta, 1.114 neliömetriä pinta-alaltaan oleva kuuden makuuhuoneen päärakennus, kaksi järveä joutsenilla, uima-allas, pesäpallo- ja tenniskenttä, grillausalue, 50-paikkainen elokuvateatteri parvella, esiintymislava ja laamoja.

Neverland-tilaan liittyy paljon muistoja ja vihdealan historiaa. Nimeen uskotaan liittyvän kuitenkin myös sen verran negatiivisia mielikuvia aiheuttavia tapahtumia, että tilan nimi on muutettu. Metro-lehti kertoo, että Neverland Ranch -tilaa kutsutaan nykyään nimellä Sycamore Valley Ranch.