Poliisikoirasta sankari: Pelasti poliisin rikollisjengin kynsistä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Missisippiläisen poliisin tekemä ruutiinitarkastus meni pahasti pieleen, kun miehen kimppuun hyökättiin ja hänet kaapattiin. Poliisina työskentelevä Todd Frazier oli mennyt tarkistamaan epäilyttävää ajoneuvoa Hancockissa ja yllättäen hänen kimppuunsa kävi kolme miestä.

Frazier oli liikenteessä Lucas-poliisikoiran kanssa, mutta tapahtumahetkellä koira oli autossa lukittujen ovien takana. Kolme miestä hyökkäsi Frazierin kimppuun ja he pahoinpitelivät hänet. Sen jälkeen he tarttuivat poliisista kiinni ja alkoivat raahata häntä läheiseen metsään.

Frazier tiesi, että miehet aikoivat viedä hänet syrjemmälle surmatakseen hänet. Yksi kaappaajista sanoi poliisille, että he aikoivat viiltää hänen kurkkunsa auki. Todd rimpuili viimeisillä voimillaan ja onnistui vapauttamaan kätensä. Frazier sai käsiinsä auton avaimet ja hän avasi nappia painamalla auton ovet.

Poliisiautosta vapautunut Lucas ei epäröinyt toimia. Se syöksyi vauhdilla kohti rikollisia ja sai miehet kauhun valtaan. Miehet ottivat jalat alleen ja sitten Lucas riensi Frazierin luo. Metro-lehden mukaan rikollisia ei ole saatu kiinni, mutta viranomaiset tutkivat asiaa. Miesten uskotaan olevan paikallisen rikollisjengin jäseniä. Frazier vietiin sairaalaan hoidettavaksi ja hän on päässyt kotiin. Ei ole epäselvyyttä siitä, kuka oli tilanteen sankari, sillä Lucas pelasti Toddin lähes varmalta kuolemalta.