Tamponimainos miehille – manponsit tulevat?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia miehiä ajatus naisten kuukautisista saattaa kuvottaa. He tietävät tämän mystisen ajanjakson olemassaolosta joka kuukausi, mutta eivät välttämättä halua kuulla kuukautisvuodosta sen enempää. WaterAid päätti leikkiä ajatuksella millaisia miesten kuukautisiin liittyvät mainokset olisivat.

WaterAid on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, joka on miehille suunnattu tamponimainos. Jos miehillä olisi kuukautiset, tamponitkin luultavasti onnistuttaisiin markkinoimaan yhtä miehekkäästi ja seksikkäästi kuin esimerkiksi partaterät tai deodorantit.

Manpons-nimiset tamponit ovat viimeisintä muotoilua, ja mies onnistuu videolla suorittamaan asiansa ilman sen suurempia häpeilyjä tai asian peittelemistä. Kun hän näkee vielä kaverinsakin pulassa ilman Manponseja, hän tarjoutuu jakamaan omistaan ja tekee senkin erittäin viileästi.