Tieraivo paisui käsirysyksi – tätä ei onneksi Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa erään motoristin kypäräkameraan on tallentunut hurja tilanne, kun tiellä tuli vastaan auto, joka yritti kiilata moottoripyöräilijän ojaan. Auto oli poikennut vastaantulevien kaistalle ja ajoi kohti motoristia. Moottoripyöräkuski ehti täpärästi väistää autoa ja onnistui välttämään ojaan ajon.

Motoristi ei sulattanut autoilijan törttöilyä vaan käänsi pyöränsä ympäri ja ajoi kohti autoa. Myös autoilija pysähtyi ja peruutti tapahtumapaikalle. Yllättäen autoilija alkoi syyttää motoristia hurjasta tilanteesta. Hän raivosi miehelle, että autossa oli lapsia, jotka olisivat voineet loukkaantua, jos yhteentörmäys olisi sattunut.

Sitten tilanne muuttui väkivaltaiseksi. Autoilijan yllätti nimittäin toinen motoristi, joka oli nähnyt tilanteen. Mies löi kypärällään autoilijaa kasvoihin ja hän kaatui pitkin pituuttaan maahan. Sen jälkeen asetelma muuttui uhkaavaksi. Moottoripyöräilijät kertoivat, että tilanne oli tallentunut kameralle. Järjettömästä tieraivokohtauksesta huolimatta autoilijat nousivat lopulta autoonsa ja poistuivat paikalta.