Kissanpentu kohtasi odottamattoman vihollisen – oma takajalka hyökkäsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla lemmikeillä on niin kova halu päästä leikkimään, että mitä yksinkertaisemmatkin virikkeet kelpaavat. Nyt eräs pikkuinen kissanpentu tyytyi omaan jalkaansa, josta löysi itselleen loppujen lopuksi mahtavan taisteluparin.

Bailey The Cat -niminen YouTube-kanava julkaisee Bailey-nimisen kissanpennun seikkailuista videoita. Kanavalla nähdään muun muassa kissan ensimmäinen kylpyhetki ja nyt hellyttävä leikkituokio, kun Bailey innostui omasta takajalastaan.

Baileyn takajalka potkii kissaa päähän jatkuvasti, minkä kissa kostaa jalalle toistamiseen. Kissa nappaa potkun hetkellä omasta jalastaan kiinni tukevalla otteella, alkaa järsimään ja puremaan sitä. Puremisesta huolimatta jalka lyö aina uudestaan silloin, kun kissa sitä vähiten odottaa.