Lumoava näky – mies ui miljoonien meduusojen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kertoneet aiemmin Palaun saarivaltiosta, joka on unelmien lomakohde. Saarien kauniiden maisemien lisäksi Palaun tasavallassa sijaitsee järvi, joka kuhisee meduusoja. Saaresta on kuvattu Down in the Palau -dokumentti, joka käsitteli tasavaltaa esitellen myös meduusojen täyttämän järven.

Nyt mikeyk730-niminen YouTube-käyttäjä on käynyt sukeltamassa kyseisessä järvessä ja kuvannut taianomaiselta näyttävää näkymää.

Videolla nähdään, miten mies uskaltautui uimaan miljoonien meduusojen joukkoon. Näky on edelleen henkeäsalpaavan kaunis, vaikka ilman sukelluspukua myös hieman vaarallinen mahdollisten polttojen vuoksi. Järvessä näkyy kauniin vaaleanpunaisia meduusoja silmienkantamattomiin, ja näky on todella ainutlaatuinen.