Pähkähullu turisti hyppäsi karhuaitaukseen – sitten tapahtui kummia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puolan eläintarhassa Varsovassa sattui omituinen tapaus, kun eräs mies oli onnistunut hyppäämään aidan yli karhun aitaukseen. Mies näki paljon vaivaa päästäkseen karhun luo, sillä aidan jälkeen on vielä vallihauta, joka miehen tuli ylittää.

Mies onnistui pääsemään aitaukseen ja oli lähestynyt suoraan karhua. Tyhmänrohkea mies meni karhun lähelle ja tämän avatessa suunsa mies oli työntänyt kätensä lähes koko kyynärvarttaan myöden karhun suuhun.

Kun karhu oli purrut miestä, mies oli huitaissut karhua päähän ja poistunut aitauksesta. Kuvissa näkyvää miestä ei olla vielä Metro-lehden mukaan saatu kiinni. Mies oli lähtiessään jättänyt jälkeensä rannekorun ja verta aitaukseen pureman jäljiltä.