Tätä ei joka päivä näe: Poliisi breikkasi musiikkitapahtumassa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Detroitin Hart Plaza -aukiolla järjestetty jokavuotinen Movement Electronic Music Festival -tapahtuma oli saanut juhlakansan villiintymään. Järjestyksenvalvojien lisäksi alueella partioi paljon poliiseja ylläpitämässä festivaalien järjestystä.

Musiikkijuhlasta nauttivat ihmiset tanssivat yleisössä ja erään kaveriporukan eteen oli muodostunut tanssirinki. Vuorotellen juhlijat esittivät ringin keskiössä liikkeitään. Yllättäen ringin keskelle pyrki virkatehtäviään suorittava poliisi.

Breakdance-taitoinen poliisi päätti esittää juhlijoille muutaman liikkeensä. Yleisö ei ollut uskoa silmiään. Poliisi tanssi ringin keskellä kuin ammattilainen ja hänen esityksensä tempasi festariyleisön mukaansa. Tanssimisensa päätteeksi poliisi sai raikuvat aplodit. On sanomattakin selvää, että tämä poliisi oli voittanut festarikansa puolelleen.