Taapero näki äitinsä kaksoissisaren – hämmästyneempää ilmettä saa etsiä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kymmenkuinen Felix oli matkustanut äitinsä kanssa sukulaisten luo Montrealiin, Kanadaan. Liettualainen pienokainen ei ollut vielä koskaan nähnyt äitinsä kaksoissisarta. Perhe päätti kuvata ensitapaamisesta kotivideon muistoksi.

Netissä julkaistu video on ratkiriemukasta katsottavaa. Kun Felixin äidin kaksoissisar Stephanie astui eteiseen, muuttui taaperon ilme hämmästyneeksi. Pienen pojan ilme viittaa siihen, että hänellä oli vaikeuksia käsitellä näkemäänsä.

Felix ei ujostellut uutta tuttavuutta, sillä Stephanie-täti oli aivan äidin näköinen. Poika oli niin ihmeissään, että hän joutui useaan kertaan katsomaan äitiään ja sitten tätiään vahvistaakseen, että he todella olivat kaksi eri henkilöä. Taaperon hulvattomasta reaktiosta perheellä on muistona hauska kotivideo, jonka Felix tulee varmasti näkemään vartuttuaan.