Tuulahdus menneisyydestä: Tältä Nicki Minaj näytti teinityttönä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisräppäri Nicki Minaj on julkaissut Instagramissa suloisen kuvan lapsuusajoiltaan. Koulukuvassa poseeraa nuori neiti, jonka unelma oli tulla kuuluisaksi laulajaksi. Nickin julkaiseman otoksen kuvatekstissä tähti antaa tärkeän ohjeen, joka on: ”Tavoittele unelmiasi”.

Minaj on elävä esimerkki siitä, että unelmien saavuttaminen on mahdollista, jos sen eteen on valmis tekemään töitä. Daily Mail -lehden mukaan määrätietoinen räppäri ei ole koskaan jättänyt laulajana menestymistä sattuman varaan, vaan hänellä on aina ollut selvä päämäärä.

Läpimurtonsa jälkeen 32-vuotias Minaj on elänyt unelmaansa. Nicki on kertonut, että vaikka hän onkin saavuttanut unelmansa, ei tavoitteleminen ole koskaan loppunut. Tähtönen joutuu tekemään paljon töitä sen eteen, että menestyksekäs ura jatkuisi. Nykypäivänä harmittavan monen laulajalupauksen ura päättyy lyhyeen ja pinnalla pysyminen vaatii jatkuvaa kehitystä.

Chase your dreams.

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi