Shokkikäänne! Johnny Deppiä voi odottaa jopa 10 vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Australian viranomaisten uhanneen lopettaa Johnny Deppin rakkaat koirat, Pistolin ja Boon. Näyttelijä oli tuonut lemmikkieläimensä maahan hankkimatta niille tarpeenmukaisia lupia. Koirat toimitettiin sittemmin turvaan Yhdysvaltoihin näyttelijän vaimon, Amber Heardin, mukana.

Paikallisten viranomaisten mielestä tapaus ei kuitenkaan ole vielä ohi. He haluavat Johnny Deppin vastaavan rikoksistaan oikeudessa. The Guardian -lehden mukaan eläinten maahantuomiseen liittyvien lakien laiminlyönnistä voi saada maassa pahimmillaan jopa 10 vuoden vankeustuomion, joten kyseessä on kengurumaassa erittäin vakava rikos.

Australiassa on erittäin tarkat maahan tuotuja eläimiä koskevat lainsäädännöt, ja paikalliset viranomaiset pitävät Johnny Deppin koirien tapausta erittäin vakavana. Myös näyttelijän yksityiskoneen lentäjää saattaa odottaa tuomio osallisuudestaa koirien tuomiseen maahan.