Keira Knightleyn perhe kasvoi – synnytti esikoisensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tarkkasilmäiset lontoolaiset ovat bonganneet kadulta näyttelijätär Keira Knightley hänen aviomiehensä James Rightonin seurassa. Pariskunta on useaan otteeseen nähty lastenvaunuja työnnellen ja huhujen mukaan Knightleyn perheeseen kuuluu nyt kahden sijaan kolme jäsentä.

Metro-lehden mukaan Keira on vaalinut perheen yksityisyyttä raskauden alkumetreiltä asti, eikä hän aio esitellä vastasyntynyttä pienokaistaan medialle. Tähtönen ei ole myöskään julkisesti kertonut lapsensa sukupuolta.

Keiran fanit ovat kuitenkin olleet vakuuttuneita siitä, että lapsi on tyttö, sillä eräässä haastattelussa hän kuvaili odotusaikaansa ja lastaan käyttäen feminiinistä persoonapronominia. Näyttelijätär on onnistunut synnyttämään tyttärensä medialta salassa. Keira on myös nerokkaasti pelannut perheelleen yksityistä aikaa ennen vauvauutisten julkistamista, sillä vauvan odotettiin syntyvän vasta kesäkuussa.