Virkaintoinen pysäköinninvalvoja sakotti kottikärryjä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan ympäri maailmaa kuva, jossa pysäköinninvalvoja kirjoittaa sakkolappua kottikärryille. Ilmeisesti kottikärryt oli jätetty tien reunaan väärin ja pysäköinninvalvoja päätti puuttua asiaan.

Kuva virkaintoisesta pysäköinninvalvojasta on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Osa ihmisistä uskoo, että tapaus kertoo vain Leedsin kaupungin pysäköinnintarkastajien kierosta huumorista. Jotkut sen sijaan pitävät tapausta aitona ja todisteena siitä, että kaupungissa on menty liian pitkälle sakottamisten kanssa.

Metro-lehden mukaan keskustan kadut Leedsissä ovat tunnettuja siitä, että sakko rapsahtaa helposti väärin pysäköidyille autoille. Niinpä leedsiläisten mielestä on täysin uskottavaa, että myös kottikärryjä sakotettaisiin. Asiaan huumorilla suhtautuvat ovat todenneet, että sakko ei ollut tarpeeksi, vaan tarkastajan olisi pitänyt laittaa kottikärryyn rengaslukko.

Huvittava tapaus on jo toinen laatuaan, sillä vain muutama kuukausi sitten Etelä-Walesissa pysäkoinninvalvoja sakotti tiellä ollutta roska-astiaa. Näyttäisi siltä, että kyseenalainen sakottaminen on pysäköinninvalvojien keskuudessa yksi ammattihuveista.