Yksinhuoltajalla 72 adoptiolasta – katso hurja perhekuva

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hebein maakunnassa asusteleva kiinalaisnainen Li Lijuan on kiireinen yksinhuoltajaäiti. Nainen on nimittäin 19 vuoden aikana adoptoinut yhteensä 72 lasta. Lapsirakas Lijuan on tarjonnut orvoille lapsille rakastavan kodin, jossa he voivat kasvaa aikuisiksi yhdessä yli 70 sisaruksen kanssa.

Vaikka Lijuan osallistuu täyspäiväisesti lastensa kasvattamiseen, on hän palkannut avuksi joukon lastenhoitajia. Lin suuri perhe asuu suuressa talossa maaseudun rauhassa ja oma kasvimaa tuottaa ruokaa joka päiväisiin tarpeisiin. Suuresta lapsikatraasta huolimatta Lijuanilla ei ole taloudellisia vaikeuksia, sillä nainen on avioerossa saanut omaisuuden, jolla tulla toimeen.

Chinasmack -sivuston mukaan Lijuan oli aikoinaan naimisissa varakkaan kaivosyrittäjän kanssa. Avioerossa Lijuanista tuli yksinhuoltaja parin poikalapselle. Kun nainen adoptoi ensimmäisen lapsensa 19 vuotta sitten, päätti hän sen jälkeen tarjota kodin myös muille sitä tarvitseville. Naisen epäitsekäs asenne ja hänen omistautumisensa lasten hyvinvoinnille on esimerkillinen. Lijuanin ansiosta 72 lapsella on edessään valoista tulevaisuus.