Suosittu Pako-sarja saa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiset televisiokanavat ovat alkaneet kilvan herätellä menneiden vuosien suosikkisarjoja uudelleen henkiin. Taannoin David Lynchin uutisoitiin palanneen takaisin Twin Peaksin pariin, ja Fox-kanava on puolestaan tuomassa X-Files ja 24 -sarjat takaisin ruutuun.

Wenthworth Millerin ja Dominic Purcellin tähdittämä Pako, eli Prison Break, kertoi monimutkaista vankilapakoa suorittavista veljeksistä. Sarja loppui Yhdysvalloissa vuonna 2009, mutta nyt Fox-kanava suunnittelee tuovansa Paon takaisin televisioruutuihin.

TV Line -sivuston mukaan uusi Pako tulee olemaan 12-jaksoinen minisarja samaan tyyliin, kuin tulevat X-Files ja 24-sarjat. Wenthworth Millerin ja Dominic Purcellin oletetaan palaavan tuttuihin rooleihinsa myös tulevassa sarjassa.