Mies kosi McDonaldsin autokaistalla – ei mennyt ihan putkeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies oli omasta mielestään keksinyt ihastuttavan tavan kosia tyttöystäväänsä. Joseph Ann oli suunnitellut piilottavansa kihlasormuksen McDonaldsin hampurilaisen väliin ja kun tyttöystävä löytäisi sormuksen, hän esittäisi tärkeän kysymyksen hänelle.

Joseph oli asettanut piilokameran kuvaamaan tilannetta. Kosinta ei mennyt ihan putkeen, sillä tyttöystävä oli silminnähden pettynyt tekemäänsä sormuslöytöön. Neitokainen ei suostunut vastaamaan myöntävästi ja vuoron perään hän itki ja nauroi, sillä luuli miehen vitsailevan.

Neitokaisen mielestä hampurilaiskosinnassa ei ollut mitään romanttista ja hän oli poikaystävälleen raivoissaan. Elite Daily -lehden mukaan Joseph oli ollut tyttöystävänsä kanssa ensitreffeillä pikaruokalassa, joten hän ajatteli, että olisi vain hauskaa kosia samassa paikassa. Tyttöystävä ei ollut tyytyväinen ja pari lykkäsi kihlautumistaan.