Saksanpaimenkoiratko rohkeita? Koira kauhistui lelutiikeristä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksanpaimenkoira mielletään usein pelottomaksi ja voimakkaaksi roduksi. Rodun edustajia koulutetaankin runsaasti esimerkiksi poliisikoiriksi ja armeijan käyttöön. Tuoreella videolla tavataan kuitenkin saksanpaimenkoira, josta ei todennäköisesti olisi lainvalvojaksi.

Youtube-käyttäjä Charley Shankarin videolla perheen saksanpaimenkoira säikähtelee pahanpäiväisesti kotiinsa ilmestynyttä tiikeriä. Tämä olisi ymmärrettävää, mikäli kyseinen tiikeri ei olisi pehmolelu. Koira on selvästi järkyttynyt kotiinsa saapuneesta, epäilyttävän tyynen oloisesta tunkeilijasta.

Lelutiikerit ovat onnistuneet viime päivinä säikyttelemään koirien lisäksi myös ihmisiä. Uutisoimme taannoin Yhdysvalloista kantautuvasta tapauksesta, jossa rankkurit hälytettiin taltuttamaan naapurustoon ilmestynyt, tiikeriä esittävä pehmolelu.