Saksanpaimenkoiratko rohkeita? Koira kauhistui lelutiikeristä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksanpaimenkoira mielletään usein pelottomaksi ja voimakkaaksi roduksi. Rodun edustajia koulutetaankin runsaasti esimerkiksi poliisikoiriksi ja armeijan käyttöön. Tuoreella videolla tavataan kuitenkin saksanpaimenkoira, josta ei todennäköisesti olisi lainvalvojaksi.

Youtube-käyttäjä Charley Shankarin videolla perheen saksanpaimenkoira säikähtelee pahanpäiväisesti kotiinsa ilmestynyttä tiikeriä. Tämä olisi ymmärrettävää, mikäli kyseinen tiikeri ei olisi pehmolelu. Koira on selvästi järkyttynyt kotiinsa saapuneesta, epäilyttävän tyynen oloisesta tunkeilijasta.

Lelutiikerit ovat onnistuneet viime päivinä säikyttelemään koirien lisäksi myös ihmisiä. Uutisoimme taannoin Yhdysvalloista kantautuvasta tapauksesta, jossa rankkurit hälytettiin taltuttamaan naapurustoon ilmestynyt, tiikeriä esittävä pehmolelu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat